Resefeber!

Nu börjar det närma sig med stormsteg, och anledningen till att jag inte skrivit innan är på grund av fullt upp just nu!
Det här är en riktigt stor omställning för mig och jag är just nu utanför min trygghetszon helt, men det känns både jobbigt och bra på samma gång.

I fredags kom mamma och pappa och hjälpte mig städa ur min lägenhet som var FULL med massa saker, både skit och kärt. Det tog hela dagen att plocka in i släpet, och stackars pappa sprang nog 100 gånger upp och nedför trapporna med saker. Mamma och jag städade för det mesta, men jag körde allt styrketräning jag med med (säger man verkligen så? med med, kaka på kaka) kartonger!
När dom åkte hemmåt till Falköping tog jag med mig det nödvändigaste (två stora kassar fulla med kläder för 1 månad) och gick hem till Johanna och Manne för att fira nyår.

Nyår 2011 var hur fint som helst och alldeles lagom. Vi åt taccos, spelade gurkan som var någon form av poker men bara med stick och helt tvärtemot, hm ja (som JAG vann!)
Sen kom Emma, hennes kompis Johanna som var hur trevlig som helst, och Sanne förbi runt 10-tiden och stannade till 12-slaget så vi kunde skrika Gott nytt år på varandra och kolla på våra två ljuslyktor som vi hade köpt och som flög iväg. Var ganska mäktigt att den vi skrivit 2011 på gick sönder ganska fort och den andra för 2012 höll sig ett bra tag!
Nyår slutade med häng över toaletten (mycket trevligt ställe) och däckande i Johanna och Mannes soffa vid 03.

I söndags var jag bakis, that's it.
Träffade Angelica också som hade gjort ett hur fint armband som helst till mig, med bokstäverna A och K fastkedjade. Jag är inte den som brukar bli rörd på det sättet men detta tog i hjärtat (bild kommer) :) Vi var sentimentala och pratade om vad vi upplevt ihop sedan vi träffades i november fram till nu. Vilket är otroligt
mycket!
Känns konstigt att inte längre kunna gå in till lägenheten vägg i vägg och snacka lite skit.

Känslorna är väldigt många just nu och jag är en väldigt känslomässig person, hur gärna jag än försöker hålla tillbaks det mesta.
Är skönt att vara hemma Falköping nu hos familjen innan jag åker till Barcelona, som blir på fredag! Gaaaalet!!
Hann träffa Sara idag också, som var hur mysigt som helst. Drack kaffe och tog igen lite med vad som hänt. Var i GBG:t också hos syrran och hennes Patte och åt en grek (svärdfisk, hur gott som helst) och kollade på Hot Fuss med Simon Page (grymt bra skådis!)

Imorn ska jag packa och träffa Linda, och bara va!

Fredag 08.40 sitter jag på ett plan till Barca och är förmodligen glad, rädd och förväntansfull. Ska lära mig spanska och ta in så mycket av den spanska kulturen det bara går!

Nu ligger jag i sängen i gamla barndomsrunnet med feber och förkylning. Kompis det går bra nu!

OJ, stort inlägg men det är mycket nu! Uppdatering kommer!

Hasta Noche / Kajsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0